Tilpasse låseskærmens format

Vælg mellem et udvalg af låseskærmformater. Nogle låseskærme kan tilpasses.
  1. Glid meddelelsespanelet åbent, og tryk så på > Personaliser.
  2. På fanen Skærm trykker du på Låseskærmsformat.
  3. Glid fingeren til venstre eller højre for at vælge et låseskærmsformat.
  4. Tryk på låseskærmsformatet for at se et eksempel. Hvis du vil tilpasse det yderligere, skal du trykke på Indstillinger.
  5. Tryk på Anvend.
Tip: Genvejene på låseskærmen er de samme programmer, som på startskærmens startlinje. Du kan ændre dem ved at udskifte programmerne på startlinjen.