Personalisering med lydsæt

Hvert lydsæt giver dig en anderledes kombination af lyde til ringetonen og meddelelser, f.eks. indkommende meddelelser, e-mail, kalenderbegivenhedspåmindelser og andet. Ved at skifte mellem lydsæt kan du øjeblikkelig få HTC One S til at advare dig med sjove lyde, når du er ude med venner eller ændre til dæmpede lyd, når du er på arbejde.

Oprette et lydsæt

1. Glid meddelelsespanelet åbent, og tryk så på > Personaliser.
  2. På fanen Lyd trykker du på Lydsæt.
  3. På skærmen Lydsæt trykker du på .
  4. Indtast et nyt navn på lydsættet, og tryk så på Udført.
Det nyoprettede lydsæt tilføjes så listen over lydsæt. Du kan tildele forskellige toner til lydsættet, alt efter behov.

Ændre ringetonen, meddelelser og lyde

1. Glid meddelelsespanelet åbent, og tryk så på > Personaliser.
  2. På fanen Lyd trykker du på Lydsæt.
  3. Vælg et lydsæt, som du vil tilpasse eller oprette et nyt, og tryk så på Anvend.
  4. Ret ringetonen, meddelelseslyden og alarmen fra skærmen Personaliser.
HTC One S gemmer automatisk dine valg til det aktuelle lydsæt.

Slette lydsæt

1. Glid meddelelsespanelet åbent, og tryk så på > Personaliser.
  2. På fanen Lyd trykker du på Lydsæt.
  3. Tryk på .
  4. Vælg et eller flere lydsæt, som du vil slette.
  5. Tryk på Slet.