Gruppering af programmer i en mappe

Brug mapper til at gruppere programmer på startlinjen eller på startskærmen, så du får mere plads og kan tilføje flere programmer.
  1. Tryk og hold et program, og træk det så over på et andet program for automatisk at oprette en mappe.
  2. Tryk på mappen for at åbne den.
  3. Tryk på .
  4. Vælg et eller flere programmer, som du vil tilføje til mappen.
  5. Tryk på Tilføj.
Tip: Du kan også tilføje genveje til indstillinger eller oplysninger. Tilføj først en genvej til startskærmen, og træk den så over til mappen.

Omdøbning af en mappe

1. Tryk på mappen for at åbne den.
  2. Tryk på mappevinduets titellinje.
  3. Indtast et nyt mappenavn.
  4. Tryk uden for mappen for at lukke den.

Fjernelse af elementer fra en mappe

1. Tryk på mappen for at åbne den.
  2. Tryk og hold på et program eller en genvej og træk den til startskærmen eller ud af for at fjerne den. Gentag denne proces for at fjerne flere elementer fra mappen.
Hvis der kun er ét element tilbage i mappen, afgrupperer mappen det sidste element og fjerner sig selv automatisk.