Personaliser din startskærm med widgets

Widgets lægger vigtige oplysninger og medieindhold helt fremme på startskærmen, så de er nemme at komme til. Nogle widgets findes allerede på startskærmen for dig. Du kan tilføje flere fra det tilgængelige udvalg af widgets.

Tilføje en widget til startskærmen

1. Tryk og hold på et tom plads på startskærmen.
  2. På fanen Widgets kan du:
    • Glide til venstre eller højre for at gennemse alle widgets.
    • Trykke på for at søge efter bestemte widgets.
    • Tryk på og derefter på widget.
    Bemærk: Nogle widgets findes i forskellige formater og størrelser.
  3. Træk en widget til en startskærmsminiature, hvor du vil tilføje den.
Du kan også tilføje widgets, der sætter dig i stand til hurtigt at tænde/slukke for bestemte indstillinger, f.eks. Wi-Fi og Bluetooth. Tryk på > Indstillinger, og tryk derefter på den widget, som du ønsker.

Ændre indstillingerne for en widget

Du kan ændre de grundlæggende indstillinger for nogle widgets (f.eks. Kontakter og E-mail) kan ændres fra startskærmen.

1. Tryk og hold på en widget på startskærmen, og træk den så til .
    Derefter åbner den relevante skærm, hvor du kan ændre nogle indstillinger for denne widget.
  2. Tilpas widget-indstillingerne.

Ændre størrelse på en widget

Nogle widgets kan du ændre størrelse på, efter du har tilføjet dem til Startskærmen.
  1. Tryk og hold på en widget på startskærmen og slip så¨fingeren. Hvis du kan se retningspile på widget'en betyder det, at du kan ændre størrelse på den.
  2. Træk i en pileknap for at forstørre eller formindske widget'en.