SÅDAN KOMMER DU I GANG
Personalisering af HTC One S med scener
SÅDAN KOMMER DU I GANG

Personalisering af HTC One S med scener

HTC One S bliver flere telefoner i en, når du bruger scener. Scener er personaliserede startskærmlayouts, som du hurtigt kan bruge. Ved at skifte mellem scener gør du øjeblikkeligt HTC One S til den perfekte weekendtelefon, rejsetelefon, arbejdstelefon eller ren spiltelefon.
Bemærk: Hver gang du tilføjede eller ændrede noget på startskærmen, gemmer HTC One S automatisk dine ændringer til den aktuelt valgte scene.

Bruge en forudindstillet scene

HTC One S har forudindstillede scener, der hver er forudkonfigureret med en anden baggrund og en anden widget-samling, der afspejler forskellige øjeblikke i dit liv. Du kan vælge en scene, der passer til dit arbejde, spil, rejse eller dit sociale liv.
  1. Glid meddelelsespanelet åbent, og tryk så på > Personaliser.
  2. Tryk på fanen Skærm og så på Scene.
  3. Glid fingeren over skærmen fra højre mod venstre for at vælge den scene, du ønsker.
  4. Tryk på Anvend.

Oprette en ny scene

Du starter med en tom startskærm, når du skal oprette en ny scene.
  1. Glid meddelelsespanelet åbent, og tryk så på > Personaliser.
  2. Tryk på fanen Skærm og så på Scene.
  3. Tryk på > Ny.
  4. Indtast et nyt scenenavn, og tryk så på Udført.
  5. Personaliser scenen ved at tilføje widgets og programmer, skifte baggrunden mm. Alle dine ændringer bliver automatisk gemt til denne scene.

Omdøbe en scene

1. Glid meddelelsespanelet åbent, og tryk så på > Personaliser.
  2. Tryk på fanen Skærm og så på Scene.
  3. Glid fingeren over skærmen fra højre mod venstre for at vælge den scene, du vil omdøbe.
  4. Tryk og hold på en scenes miniature, og tryk så på Omdøb.
  5. Indtast et nyt scenenavn.
  6. Tryk på Udført.

Slette scener

1. Glid meddelelsespanelet åbent, og tryk så på > Personaliser.
  2. Tryk på fanen Skærm og så på Scene.
  3. Tryk på > Slet.
  4. Glid din finger over skærmen fra højre mod venstre for at gennemgå scener. Tryk så på en eller flere scener, som du vil slette.
  5. Tryk på Slet.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-s