Ændring af indstillinger for kamera og video

1. På skærmen Kamerasøger trykker du på .
  2. Ud over at ændre grundlæggende kamera- og videoindstillinger, kan du også:
    • Indstille den tid, som et optaget billede eller en optaget video vises på gennemgangsskærmen, før kameraet skifter tilbage til skærmen Kamerasøger.
    • Automatisk tage et billede, når motivet smiler (kun billedtilstand).
    • Geo-tag billeder for at lagre GPS-koordinaterne i dine billeder (kun billedtilstand).
    • Indstille ISO-niveauet. Højere ISO-tal er bedre til at tage billeder med dårlige lysforhold (kun billedtilstand).
    • Overfør automatisk billeder til et socialt netværk (kun billedtilstand). Du kan indstille overførselsfrekvensen, vælge album, der skal uploades til og indstille niveau til beskyttelse af personlige oplysninger.