Tage kontinuerlige billeder

Vil du tage billeder af bevægende emner? Uanset om det er din søns fodboldspil eller et racerløb, kan du optage denne action.
Vigtigt: Sørg for at du er i Normal-scene for at bruge denne funktion.
  1. Kamerasøger-skærmen skal du blot trykke og holde . Kameraet tager op til 20 kontinuerlige billeder af motivet.
    Tip: Vil du optage mange flere billeder? Tryk på > Uafbrudt billedoptagelse og fjern markeringen i valgmuligheden Begrænset til 20 billeder.
  2. Når du har optaget billederne, kan du vælge det billede, du bedst kan lide, og så trykke på Bedste billede. Du kan gemme flere billeder fra serien ved at slette de billeder, du ikke vil beholde.