PROGRAMMER & FUNKTIONER
Grundlæggende om kameraet
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Grundlæggende om kameraet

Optag billeder øjeblikkeligt, uden forsinkelse. Start kameraet direkte fra låseskærmen, selv om HTC One S er beskyttet af en adgangskode.
  1. Hvis skærmen er slukket, skal du trykke på TÆND/SLUK.
  2. Træk Kamera-ikonet til låseskærmens ring, så du kan begynde at tage billeder og videoer med det samme.
    Tip: Fra Startskærmen kan du også trykke på Kamera for at starte det.

Brug funktionerne i kamerasøgerskærmen til at tilføje effekter, zoome ind eller ud mm.

Bemærk: Når du forlader skærm Kamerasøger, skal du låse HTC One S op, hvis du har indstillet en låseskærm.

Zoom

• Før du tager et billede eller en video, kan du glide fingeren på zoom-linjen for at zoome ind eller ud.
  • Når du optager video, vises zoomlinjen altid på skærmen. Du kan frit zoome ind eller ud under optagelsen.

Skift imellem frontkamera og hovedkamera

På skærmen Kamerasøger trykker du på .
Bemærk: Nogle kamerafunktioner er ikke tilgængelige, når du bruger kameraet på forsiden, som f.eks. zoom-funktionen.

Valg af en effekt

Brug de tilgængelige kameraeffekter for at få dine billeder til at se ud, som om de er taget gennem særlige linser eller filtre. Du kan også tilføje bestemte effekter til videoer.
  1. Tryk på .
  2. Rul gennem de tilgængelige effekter, og tryk på den, du kan lide.

Indstilling af opløsningen

1. På skærmen Kamerasøger trykker du på .
  2. Tryk på Skærmforhold og Opløsning, og vælg derefter en billedopløsning.
  3. Tryk på Videokvalitet, og vælg derefter en videoopløsning.

Valg af en blitztilstand

Tryk på blitz-ikonet for at vælge en blitz-tilstand.

Når du bruger tilstandene Blitz eller Automatisk blitz, indstiller kameraer intelligent den bedste lysstyrke for blitzen til billedet.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-s