Synkronisere dine medier og data med HTC Sync Manager

Med HTC Sync Manager kan du bruge alle de samme medier, uanset om du er på computeren eller på farten. Du kan også bruge den til at lagre kontakter, vigtige dokumenter og andre data på både HTC One S og din computer.
HTC Sync Manager erstatter HTC Sync, og programmet indeholder mange flere funktioner. Du kan:
  • Administrere dit bibliotek med musik, billeder og videoer på computeren.
  • Afspille musik og videoer med den indbyggede afspiller. Du kan også afspille afspilningslister fra iTunes og Windows Media.
  • Synkronisere billeder, videoer, musik og afspilningslister mellem HTC One S og din computer.
  • Synkronisere oplysninger, som f.eks. kontakter, kalender, dokumenter og webbogmærker mellem HTC One S og din computer.

Hvilke filformater understøttes af HTC Sync Manager?

Videoformater og codecs

• 3GP og 3G2 (3. Generation Partnership Project)
  • MP4 (MPEG-4)
  • WMV (Windows Media Video)

Lydformater og codecs

• FLAC (Free Lossless Audio Codec)
  • AAC og M4A (High Efficiency AAC v1 og v2)
  • MP3 (MPEG-1 Audio Layer 3)
  • WAV (Resource Interchange File Format)
  • WMA (Windows Media lyd)

Billedformater

• BMP
  • GIF
  • JPEG og JPG
  • PNG
Bemærk: WMA- og WMV-formater er kun understøttet i Windows.