Opdatere HTC One S's software

HTC One S kan søge efter og underrette dig, hvis der er en ny softwareopdatering. Du kan også manuelt undersøge, om der er tilgængelige opdateringer.
Bemærk: Måske vil du bruge Wi-Fi eller din computers internetforbindelse til at hente softwareopdateringerne for at spare dataforbruget. Du kan indstille denne valgmulighed i Indstillinger > Om > Softwareopdateringer > .

Installer en softwareopdatering

Når internetforbindelsen er aktiveret, og der er en ny softwareopdatering tilgængelig, vises ikonet for opdateringsmeddelelse i statuslinjen .
  1. Glid meddelelsespanelet åbent og tryk så på systemopdateringsmeddelelsen.
  2. Hvis du vil undgå yderligere additional datagebyrer, skal du vælge Brug kun Wi-Fi eller kabel.
  3. Tryk på OK.
  4. Når downloaden er afsluttet, vælger du Installer nu og tryk på OK.

Vent på, at opdateringen bliver færdig. HTC One S genstarter automatisk.

Installer en programopdatering

Når internetforbindelsen er aktiveret, og der er en ny opdatering til et af dine programmer tilgængelig, vises ikonet for opdateringsmeddelelse i statuslinjen.
  1. Glid meddelelsespanelet åbent og tryk så på opdateringsmeddelelsen.

Skærmen Opdateringer åbner med listen over de programopdateringer, der skal installeres.

2. Tryk på et element for at se detaljerne, og tryk så på .
  3. Når du er færdig med at gennemse opdateringerne, trykker du på Installer. Du bliver bedt om at genstarte HTC One S, hvis der er brug for det.

Manuel søgning efter opdateringer

1. Glid meddelelsespanelet åbnet, og tryk så på .
  2. Tryk på Om > Softwareopdateringer > Søg nu.
Relaterede emner