INDSTILLINGER & SERVICES
Sådan får du batteriet til at holde længere
INDSTILLINGER & SERVICES

Sådan får du batteriet til at holde længere

Hvor længe batteriet varer, inden det skal oplades, afhænger af hvordan du bruger HTC One S. HTC One S strømstyring hjælper med at øge batteriets levetid.

Hvis du har brug for at øge batteriets levetid yderligere, kan du prøve nogle af disse tips:

Kontroller batteriforbruget

Ved at overvåge anvendelsen af batteriet kan du se hvad der bruger mest strøm, så du kan vælge hvad du vil gøre. For yderligere oplysninger, se Kontrol af batteriforbruget.

Administrer dine forbindelser

• Slå de trådløse forbindelser fra, som du ikke bruger.

For at slå forbindelser til eller fra, som f.eks. mobiltelefondata, Wi-Fi eller Bluetooth, skal du gå til Indstillinger og trykke på deres Til/Fra-kontakter.

• Skift til 2 G, når du ikke behøver en dataforbindelse.

Der bruges mere strøm, når du befinder dig i områder, som har svagt telefonsignal. Hvis du midlertidigt slukker for din dataforbindelse og skifter til GSM-netværkstilstand, bruger telefonen mindre strøm.

For at skifte til GSM-tilstand, skal du gå til Indstillinger og trykke på Mobildata > Netværkstilstand > Kun GSM.

• Slå kun GPS til, når du har brug for at vide præcist, hvor du er.

For at undgå, at nogle programmer bruger GPS i baggrunden, skal du slå indstillingen GPS-satellitter fra. Slå det kun til, når du behøver at vide præcist, hvor du er, når du bruger navigations- eller placeringsbaserede programmer. Gå til Indstillinger og tryk på Placering for at slå denne indstilling til eller fra.

Administrer din skærm

Ved at mindske lysstyrken, lade skærmen gå i dvaletilstand, når den ikke bruges, og holde skærmen enkel, kan du også spare strøm.

• Brug automatisk lysstyrke (standard), eller nedsæt lysstyrken manuelt.
  • Nedsæt skærmens timeout-tid.
  • Brug ikke en live-baggrund på din startskærm. Animationseffekter er flotte til at vise til andre personer, men de opbruger batteriets strøm.

Hvis du ændrer din baggrund til en enkel, sort baggrund, kan det også hjælpe lidt. Jo færre farver, der vises, jo mindre strøm bruges der.

• Indstil webbrowseren til automatisk at dimme skærmen, når websiderne indlæses. Åbn programmet Internet, og tryk derefter på > Indstillinger > Tilgængelighed > Dæmp skærm u. indlæsn. af side.

For yderligere oplysninger, se Ændring af skærmindstillinger og Personalisering.

Administrer dine programmer

• Installer den nyeste software og programopdateringer. Opdateringerne indeholde nogen gange forbedringer af batteriets ydeevne. Se Opdatere HTC One S's software.
  • Afinstaller eller deaktiver programmer, som du aldrig bruger.

Mange programmer udfører processer eller synkroniserer data i baggrunden, også når du ikke bruger dem. Hvis der er programmer, som du ikke behøver mere, skal du afinstallere dem.

Hvis et program kom forudinstalleret i telefonen og ikke kan afinstalleres, kan du deaktivere det, så det ikke kører konstant eller synkroniserer data. I Indstillinger skal du trykke på Programmer > Alle, vælge programmet og derefter trykke på Deaktiver.

Begræns baggrundsdata og synkronisering

Baggrundsdata og synkronisering kan bruge meget strøm, hvis du har mange programmer, som synkroniserer data i baggrunden. Det anbefales ikke at lade programmer synkronisere data for tit. Find ud af hvilke programmer, som kan indstilles med længere synkroniseringstider, eller synkroniser manuelt.

• I Indstillinger skal du trykke på Konti og synkronisering og kontrollere hvilke typer af data, som synkroniseres i dine online-konti. Når batteriet begynder at blive svagt, kan du midlertidigt deaktivere synkronisering af nogle data.
  • Hvis du har mange e-mail-konti, kan du overveje at forlænge synkroniseringstiden for nogle af kontiene.

I programmet E-mail skal du vælge en konto, trykke på > Indstillinger > Synkronisering, send og modtage, og derefter justere indstillingerne under Sync plan.

• Når du ikke rejser fra et sted til et andet, skal du kun synkronisere vejropdateringerne for din aktuelle placering, i stedet for i alle byer, som du har indstillet. Åbn programmet Vejr, og tryk derefter på > Rediger for at fjerne unødvendige byer.
  • Luk widgets, som du ikke bruger.

Nogle widgets synkroniserer konstant data. Overvej at fjerne de widgets, som ikke er vigtige på din startskærm.

• I Play Butik skal du trykke på > Indstillinger, og derefter fjerne krydset for feltet Tilføj automatisk widgets for at undgå automatisk tilføjelse af widgets til startskærmen, når du har installeret nye programmer. Du kan også fjerne krydset for feltet Opdater automatisk programmer, hvis du hellere vil opdatere programmer manuelt fra Play Butik.

Andre tips

Få at presse lidt mere strøm ud af batteriet, kan du prøve disse tips:

• Brug en ringetone med dybe toner og sæt lydstyrken til medium.
  • Minimer brugen af vibration eller lydfeedback. I Indstillinger skal du trykke på Lyd, og vælge hvilken lyde, du ikke behøver og kan deaktivere.
  • Kontroller indstillingerne for dine programmer. Du kan muligvis finde flere indstillinger til at optimere batteriet.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-s