Introduktion til indstillinger

Vil du ændre ringetonen, konfigurere en Wi-Fi-forbindelse eller gøre skærmen lysere? Dette og meget mere kan du gøre i Indstillinger.
Glid meddelelsespanelet åbnet, og tryk så på . Her er nogle grundlæggende indstillinger, du kan ændre:
  • Tryk på Til/fra-omskifteren ved siden at et element, som f.eks. Wi-Fi for at slå det til eller fra. Tryk på selve elementet for at ændre dets indstillinger.
  • Tryk på Lyd for at indstille en ringetone, vælge en lydprofil og konfigurere lydindstillinger for indgående opkald.
  • Tryk på Skærm, fingerbevægelser & knapper (eller Skærm & knapper) for at ændre skærmens lysstyrke eller for at indstille, hvor længe skærmen skal være slukket for at gå i dvale.
  • Tryk på Sikkerhed for at sikre HTC One S med f.eks. en skærmlås.
Relaterede emner