Meddelelser

Meddelelses-LED

Meddelelses-LED'en viser:
  • Fast grønt lys, når HTC One S har forbindelse til strømadapteren eller en computer og batteriet er fuldt ud opladet.
  • Blinkende grønt lys, når du har en afventende meddelelse.
  • Fast orange lys, når batteriet bliver opladet.
  • Blinkende orange lys, når batteriniveauet er meget lavt.

Meddelelsespanel

Meddelelsesikoner informerer dig om ny meddelelser, kalenderbegivenheder, alarmer og andre aktiviteter, som f.eks. hentning af filer.
Når du ser meddelelsesikoner, skal du åbne Meddelelsespanelet for at se meddelelsen, som du har modtaget. Du kan også hurtigt få adgang til indstillinger fra Meddelelsespanelet.
  1. For at åbne Meddelelsespanelet, skal du glide fingeren ned fra toppen af skærmen.

Hvis du har flere meddelelser, kan du rulle ned ad skærmen for at se dem alle.

2. På Meddelelsespanelet:
    • Du kan udvide meddelelser for se yderligere oplysninger, som f.eks. forhåndsvisning af e-mail og kalenderbegivenheder. Spred med to fingre for at udvide en meddelelse, eller klem for at skjule den.
    • Kan du se ikoner i nogle meddelelser, som lader dig udføre øjeblikkelige handlinger. Når du f.eks. har et mistet opkald, kan du trykke på ikonerne for at ringe tilbage eller svare med en tekstmeddelelse.
    • Tryk på meddelelsesikonet til venstre for at åbne det tilsvarende program.
    • For at fjerne en meddelelse fra listen, skal du trække den til venstre eller højre.
  3. For at lukke meddelelsespanelet, skal du glide fingeren op fra den nederste linje på panelet eller trykke på .

Du kan også trykke på for at fjerne alle meddelelser og lukke meddelelsespanelet.