Hente billeder, videoer og musik til og fra HTC One S

Du kan overføre dine medier på to måder.
  • Tilslut HTC One S til din computer. Din computer vil registrere den som et flytbart USB-drev, og du kan kopiere dine mediefiler mellem dem.
  • Hent og brug vores HTC Sync Manager-software. Du kan let konfigurere den til at synkronisere mapper med medier og afspilningslister på din computer med HTC One S. HTC Sync Manager kan også automatisk overføre billeder og videoer fra HTC One S til din computer. Se HTC Sync Manager for yderligere oplysninger.

Er du træt af at skulle overføre dine medier, hver gang du skifter til en ny telefon? Brug online opbevaringstjenester til at have dine medier på ét sted, så du kan få adgang til dem overalt — på din computer, på HTC One S og andre mobile enheder.

Kontroller først hvilke online opbevaringskonti, der er tilgængelige på HTC One S og log ind på den, du ønsker at bruge. For at logge ind på en konto, skal du glide fingeren for at åbne meddelelsespanelet, og derefter trykke på > Konti og synkronisering > . Brug programmet Galleri til at få adgang til medier i din online opbevaringstjeneste.