Tilføje kontakter til HTC One S

Der er flere måder, du kan føje kontakter til HTC One S.
Synkronisering med computeren Synkroniser kontakterne fra din gamle telefon til din computer, og brug derefter HTC Sync Manager til at synkronisere HTC One S med din computers Microsoft Outlook, Outlook Express eller Windows Kontakter.
Gmail Google-kontakter importeres til HTC One S efter at du logger ind på din Google-konto. Du kan også oprette flere Google-kontakter direkte fra HTC One S.
Sociale netværkskonti Log på dine foretrukne sociale netværk for at importere kontaktoplysninger fra dem.
Telefonkontakter Du kan oprette og gemme kontakter direkte i HTC One S.
SIM-kort Kopier alle dine SIM-kontaktpersoner til HTC One S.
Microsoft Exchange ActiveSync HTC One S synkroniserer dine arbejdskontakter fra Microsoft Exchange ActiveSync-serveren på din arbejdsplads.
Overfør Brug programmet Overfør til at overføre kontakter og andre data fra din gamle telefon til HTC One S igennem Bluetooth.