SÅDAN KOMMER DU I GANG
Slumretilstand
SÅDAN KOMMER DU I GANG

Slumretilstand

Slumretilstand sparer batteristrøm ved at sætte HTC One S i strømbesparelsestilstand, når skærmen er slukket. Den forhindrer også hændelige tastetryk, når HTC One S ligger i tasken.

Skifte til slumretilstand

Tryk kortvarigt på knappen TÆND/SLUK for at slukke for skærmen og sætte i slumretilstand. HTC One S går også automatisk i slumretilstand, når den er inaktiv et stykke tid.

Du kan ændre den tid, der går før HTC One S går i slumretilstand, i indstillingerne Skærm, fingerbevægelser & knapper (eller Skærm & knapper).

Vågne fra dvaletilstand

Du kan vække HTC One S manuelt ved at trykke på TÆND/SLUK-knappen. Du skal låse skærmen op.
Bemærk: HTC One S vågner automatisk, når du får et indkommende opkald.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-s