SÅDAN KOMMER DU I GANG
Funktioner du vil få glæde af på HTC One S
SÅDAN KOMMER DU I GANG

Funktioner du vil få glæde af på HTC One S

HTC One S giver din et fantastisk kamera, en stærk lydoplevelse mm.

Registrer hvert øjeblik mens det sker

• Aktiver Kamera på et øjeblik. Start kameraet fra låseskærmen og tag straks dine billeder uden forsinkelse.

Og når Kamera går i slumretilstand, skal du blot trykke på TÆND/SLUK for at bruge det med det samme.

• Med VideoPic kan du snuppe et billede mens du optager video. Se Tag et billede, mens du optager en video.

Du kan også tage et billede fra en tidligere optaget video. Se Tag et billede mens du ser en video.

• Brug tilstanden Uafbrudt billedoptagelse til at optage 20 kontinuerlige billeder mm. Se Tage kontinuerlige billeder.
  • Med et tryk på skærmen (eller udløseren) kan du tage tre billeder af motivet med forskellig eksponeringer og kombinere dem til ét godt og jævnt eksponeret billede. Se Brug af HDR.
  • I Galleri kan du bruge Kortvisning til at se billeder, grupperet efter placering, eller visningen Begivenheder til at at se billeder og videoer, grupperet efter optagelsesdato. For detaljer, se Visning af billeder og videoer.

Lad dig indhylle i musik

• Vores HTC-Musik-program opbevarer al din musikkilder og -tjenester ét sted. Se Om programmet Musik.
  • Beats Audio-integration giver dig en fyldig, autentisk lydoplevelse, uanset om du lytter til musik, ser en YouTube video eller spiller et spil. Find ud af mere ved at se Få din musik til at lyde bedre.

HD-underholdning på farten

• Lej eller køb film og shows. Vælg blandt vort store udvalg i HTC Watch. Se Om HTC Watch.
  • Brug HTC Media Link HD til at dele dine medier trådløst fra HTC One S til dit HD TV. Se Dele på en storskærm.

Hurtig, enkel konfiguration

Med vores tjeneste HTC kom i gang kan du konfigurere og personalisere din HTC One S fra din computer, og blot hente indstillingerne til HTC One S. Se Konfiguration af HTC One S for første gang.

Dropbox-integration med HTC Sense

Hav altid adgang til dine billeder, videoer og dokumenter hvor som helst ved at lagre dem i Dropbox. Når du logger på din Dropbox-konto fra HTC One S, kan du desuden få yderligere 23 GB gratis Dropbox-plads i 2 år. Du finder ud af hvordan under Bruge DropboxHTC One S.

Bemærk: Tilbuddet om 23 GB opbevaringsplads er kun tilgængelig, hvis Dropbox er præinstalleret. Hvis den ikke er præinstalleret, kan du hente den fra Google Play og stadig få glæde af Dropbox-integrering med programmer, som f.eks. Galleri og E-mail.

HTC Bil

Med HTC Bil-programmet kan du sørge for underholdning til dig selv mens du finder vej, når du er på farten. Du kan bruge sving-for-sving-navigation, gennemse kort, besvare opkald og lytte til musik eller Internetradio. Du finder ud af hvordan under HTC Bil.

Funktionsrig og sømløs browseoplevelse

Få glæde af HTML5-indhold, når du er på farten. Og slut med at panorere til venstre og højre. Webbrowserens reflow justerer automatisk tekst til skærmens bredde. Find ud af hvordan du bruger webbrowseren under Browse nettet.

Du kan også bevare en kopi af det du browser, så du kan læse det senere, selv uden en Internetforbindelse. Se Gemme webindhold til senere.

Favorit-opkald

Telefonens Favorit-opkald-funktion, gør det nemt og hurtigt for dig at foretage et opkald. Indtast blot telefonnummeret eller de første par bogstaver i kontaktens navn. Se Foretage et opkald med Favorit-opkald.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-s