Konfiguration af HTC One S for første gang

Når du tænder for din HTC One S for første gang, bliver du bedt om at indstille den.
  • Følg opsætningsassistenten for at vælge din internetforbindelse, aktivere eller deaktivere placeringstjenester mm.
  • Brug tjenesten HTC Introduktion til at konfigurere dine konti og til at personalisere HTC One S fra din computer.

Opsætningsassistenten viser dig URL'en til vores Introduktions-websted.

Når du personaliserer HTC One S, kan du vælge baggrund, lyde, programmer, layout af startskærm mm. Eller du kan blot vælge en Kvikstil, der allerede har alle disse elementer valgt på forhånd for dig. Du skal bruge en HTC-konto for at gemme din konfiguration fra HTC Introduktion og for at hente dine indstillinger til HTC One S.

Få mere at vide ved at se Hjælp og FAQ på vores HTC Introduktions-websted.

Bemærk: Nogle funktioner, der skal bruge forbindelse til internettet, f.eks. placeringsbaserede tjenester og automatisk synkronisering af dine onlinekonti kan kræve ekstra gebyrer. Det skal du ikke være bange for. Du kan aktivere eller deaktivere dem under Indstillinger senere.