Sikkerhedskopiering af telefonens data

Sikkerhedskopiering af telefonens data

Din telefon er indstillet til automatisk at sikkerhedskopiere visse data og indstillinger til dit microSD-kort, f.eks. dine bogmærker og Wi-Fi-adgangskoder.

Din telefon sikkerhedskopierer følgende typer data og indstillinger, når der er nye tilføjelser eller ændringer:

  • Tekst- og multimediemeddelelser
  • Instillinger for programmet Meddelelser
  • Webbogmærker
  • Tastaturordbog
  • Indstillinger på telefonen, der falder under disse kategorier:
    • Trådløst og netværk
    • Lyd og skærm
    • Placering
    • Programmer
    • Dato og tidspunkt
    • Sprog og tastatur - kun indstilling for landestandard

Når du foretager en nulstilling til fabriksstandarder eller opgraderer telefonens software, vil telefonen starte igen og lade dig gendanne de gemte data og indstillinger på lagerkortet tilbage til telefonen.

Aktivere/deaktivere automatisk sikkerhedskopiering

  1. Fra startskærmen trykker du på MENU og trykker på Indstillinger.
  2. Rul ned på skærmen, og tryk så på Fortrolighed > Sikkerhedskopier mine data.
  3. Marker eller fjern markering i afkrydsningsfeltet Sikkerhedskopier mine data for at aktivere/deaktivere automatisk sikkerhedskopiering.
0 Personer synes dette var nyttigt