Beskyttelse af telefonen med en skærmlås

Du kan sikre telefonen ved at kræve et skærmoplåsningsmønster, hver gang telefonen tændes, eller hver gang den vågner fra dvaletilstand (skærm deaktiveret).

1. Fra startskærmen trykker du på MENU og trykker på Indstillinger.
  2. Rul ned ad skærmen, og tryk så på Sikkerhed > Mønster til at låse op.
  3. Følg skærmvejledningen. Når du bedes om det, skal du angive dit skærmoplåsningsmønster.

Ændring af indstillinger for låseskærm

Når du har registreret et skærmoplåsningsmønster, kan du ændre relaterede indstillinger.

I området Mønster til at låse skærmen op på skærmen Sikkerhed skal du markere en af følgende afkrydsningsfeltet:
Kræv mønster Fjern dette, hvis du vil deaktivere skærmlåsen. Du skal indtaste mønstret for at bekræfte deaktiveringen.
Brug synligt mønster Martkeret som standard. Fjern dette, hvis du ikke vil vise skærmoplåsningsmønstret, når du angiver det.
Brug taktil feedback Marker dette for at aktivere vibration, når du angiver skærmoplåsningsmønstret.

Ændring af dit mønster til skærmoplåsning

1. startskærmen trykker du på MENU.
  2. Tryk på Indstillinger > Sikkerhed > Skift oplåsningsmønster.

Har du glemt dit mønster til skærmoplåsning?

Hvis du har glemt skærmens låsemønster, får du op til fem forsøg på at låse telefonen op. Hvis det ikke lykkes, kan du låse telefonen op ved at indtaste din Google-kontos brugernavn og adgangskode.

1. På oplåsningsskærmen skal du forsøge at indtaste dit oplåsningsmønster fem gange.
  2. Når du bedes om at vente i 30 sekunder, skal du trykke på OK.
  3. Hvis skærmen slukker, skal du trykke på knappen TÆND/SLUK for at tænde for skærmen igen og så trykke på linjen på låseskærmen og glide fingeren nedad for at låse skærmen op.
  4. Tryk på knappen Har du glemt mønster i nederste højre hjørne, når den vises.
  5. Indtast dit navn og din adgangskode til Google-kontoen, og tryk på Log ind.
Du bedes derefter om at oprette et nyt oplåsningsmønster til skærmen. Hvis du ikke længere vil bruge en oplåsningsmønster til skærmen for at sikre telefonen, skal du trykke på Annuller.