INDSTILLINGER & SERVICES
Beskyttelse af dit SIM-kort med en pinkode
INDSTILLINGER & SERVICES

Beskyttelse af dit SIM-kort med en pinkode

Du kan beskytte dit SIM-kort mod uautoriseret brug ved at tildele det en pinkode (personligt identifikationsnummer). Der kan foretages nødopkald når som helst, uden det er nødvendigt at bruge en pinkode.
Sørg for, at du har standard SIM-pinkoden fra din mobiludbyder, før du fortsætter.
  1. Fra startskærmen trykker du på MENU og trykker på Indstillinger.
  2. Rul ned ad skærmen, og tryk så på Sikkerhed > Opsæt SIM-kortlås.
  3. Marker afkrydsningsfeltet Lås SIM-kort.
  4. Indtast standard SIM-pinkoden, og tryk så på OK.
  5. Skift SIM-kortets pinkode ved at trykke på Skift PIN-kode til SIM-kort.

Gendannelse af et SIM-kort, der er blevet låst ude

Hvis du indtaster den forkert pinkode mere end det maksimalt tilladte gange, vil SIM-kortet blive "PUK-låst". Du skal bruge en PUK-kode for at genoprette adgangen til telefonen. Denne kode bliver måske leveret af udbyderen, når du modtager SIM-kortet.

1. På telefonens opkaldsskærm indtaster du PUK-koden og trykker så på Næste.
  2. Indtast den nye pinkode, som du vil bruge, og tryk så på Næste.
  3. Indtast den ny pinkode igen, og tryk så på Næste.

*Indtast din kommentar her ...
htc-legend