Søgning efter og installation af programmer fra Android Market

Søgning efter og installation af programmer fra Android Market

Android Market™ er stedet, man går, for at finde nye programmer til telefonen. Vælg fra en lang række gratis og betalte programmer fra produktivitet til underholdning. Når du finder et program, du ønsker, kan du nemt hente og installere det på telefonen med kun et par tryk med fingeren.

Hvis du vil have adgang til Android Market, skal du først oprette forbindelse til internettet med telefonens Wi-Fi- eller dataforbindelse og logge ind på din Google-konto.
startskærmen trykker du på > Market. Android Market åbner.
  1. Søg på Android Market for at finde programmer, der skal installeres.
  2. Vis de tilgængelige programmer eller spil på Android Market, eller vise de programmer, som du allerede har hentet og installeret.
  3. Liste over fremhævede programmer. Tryk på et program for at læse en beskrivelse af det og brugeranmeldelser.
Bemærk: Betalte programmer er aktuelt kun tilgængeligt i bestemte lande.

Søgning efter og installation af et program

Når du åbner Android Market for første gang, vises vinduet Terms of Service. Tryk på Accepter for at fortsætte.
  1. startskærmen trykker du på > Market.
  2. Sådan finder du et program på Android Market:
    Til Gør dette
    Gennemgå fremhævede programmer Rul gennem listen over fremhævede programmer.
    Gennemgå programmer efter kategorier. Tryk på Programmer eller Spil, og tryk så på en kategori. Under en kategori kan du filtrere programmerne efter Flest hentede betalte, Flest hentede gratis eller Lige kommet ind.
    Søg efter et program. Tryk på startskærmen på Android Market, indtast navnet eller typen på det program, du leder efter, og tryk så på til højre for søgefeltet.
  3. Tryk på et program for at læse en beskrivelse og brugeranmeldelser.
  4. Tryk på Installer (for gratis programmer) eller Køb (for betalte programmer).
    Bemærk: Du skal have en Google Checkout-konto for at købe ting på Android Market. Se under Oprettelse af en Google Checkout-konto for at konfigurere en Google Checkout-konot, hvis du ikke har en.
    Den næste skærm fortæller dig, om programmet kræver adgang til dine personlige oplysninger eller skal have adgang til bestemte funktioner eller indstillinger på telefonen.
  5. Hvis du accepterer betingelserne, skal du trykke på OK for at starte download og installation af programmet.
    Vigtigt: Vær forsigtig, når du henter programmer, der får adgang til din telefons funktioner eller store mængder af dine data. Når du trykker på OK, har du ansvaret for, hvad der sker ved brugen af emnet på telefonen.
    Hvis du valgte et betalt program, vil du efter tryk på OK bliver omdirigeret til skærmen Google Checkout for at betale for programmet, før det overføres til telefonen.
Når du har installeret et program, skal du trykke på for at vende tilbage til startsiden for Android Market. Du kan også trykke på MENU og så trykke på Start.

Oprettelse af en Google Checkout-konto

Du skal have en Google Checkout-konto knyttet til din Google-konto for at købe ting fra Android Market.

Sådan opretter du en Google Checkout-konto:
  • På computeren går du til http://checkout.google.com.
  • Følg prompterne på telefonen for at indtaste dine faktureringsoplysninger.
Vigtigt: Når du har bruge Google Checkout én gang til at købe et program fra Android Market, vil telefonen huske din adgangskode, så du ikke skal indtaste den næste gang. Af den årsag skal du sikre telefonen, så du forhindrer andre fra at bruge den uden din tilladelse. Se i kapitlet Sikkerhed for at få at vide, hvordan du sikrer telefonen.

Anmodning om tilbagebetaling for et program

Hvis du ikke er tilfreds med et program, kan du bede om pengene tilbage inden for 24 timer efter købet. Dit kreditkort debiteres ikke, og programmet fjernes fra telefonen.

Hvis du skifter mening, kan du installere programmet igen, men du kan ikke bede om pengene tilbage to gange.

1. startskærmen trykker du på > Market > Downloads.
  2. Tryk på det program, der skal fjernes for at få pengene tilbage. Detaljeskærmen for programmet åbner.
  3. Tryk på Afinstaller & refund. Programmet fjernes, og debiteringen annulleres.
  4. Vælg årsagen til, at du fjerner programmet, og tryk så på OK.

Åbning af et installeret program

Gør et af følgende:
  • Hvis du ser ikonet i statuslinjen, skal du åbne meddelelsespanelet og så trykke på programmet for at åbne det.
  • startskærmen trykker du på > Market > Downloads . På skærmen Downloads trykker du på programmet for at åbne det.
  • startskærmen trykker du på . Find programmer på skærmen Alle programmer, og tryk så på det.

Afinstallation af et program

Du kan afinstallere ethvert program, som du har hentet og installeret fra Android Market.

1. startskærmen trykker du på > Market > Downloads.
  2. Tryk på det program, du vil fjerne, og tryk så på Afinstaller.
  3. Når du bedes om det, skal du trykke på OK for at fjerne programmet på telefonen.
  4. Vælg årsagen til, at du fjerner programmet, og tryk så på OK.