Læsning af nyheds-feeds

Brug Nyheder til at abonnere på nyheds-feeds, som holder dit opdateret med det seneste på internettet. Vælg fra et udvalg af kanaler, der dækker top-blogs, nyhedswebsteder eller sportssider, eller få nyhedsopdateringer baseret på de søgeord, du vælger.

startskærmen trykker du på > Nyheder.
  1. Fanen Abonnementer. Tryk på en kanal for at se historierne på den kanal.
  2. Fanen Stjernet. Tryk på en kanal for at vise historierne med stjerne for den kanal, og tryk på en historie for at læse den.
  3. Fanen Søgeord. Tryk på et søgeord for at vise de historier, der indeholder det bestemte søgeord.

Abonnement på nyhedskanaler

1. På fanen Abonnementer trykker du på Tilføj feeds.
  2. Gør et af følgende:
    • Tryk på Søg efter flere for at søge på nettet efter tilgængelige kanaler.
    • Tryk på Tilføj Google-nyhedsfeed for at abonnere på en Google-nyhedskanal.
    • Tryk på Tilføj fra URL, hvis du kender URL'en for den nyhedsfeed, du vil abonnere på.
    • Tryk på en af de foruddefinerede kategorier for at vælge fra en række populære nyhedsfeeds.
  3. Når du har valgt den kanal eller de kaneler, du vil abonnere på, trykker du på Tilføj. Nyhedskanalerne opdateres så med de seneste historier.

Konfiguration af opdateringsfrekvens

Du kan ændre, hvor ofte nyhederne synkroniseres med de kanaler, som du abonnerer på, eller vælge at synkronisere manuelt.

1. Tryk på MENU, og tryk så på Indstillinger > Kontrollér frekvens.
  2. Tryk på et tidsinterval, eller tryk på Manuelt.

Manuel søgning efter nye historier

På fanen Abonnementer trykker du på MENU og derefter på Opdater.

Læsning af en historie

1. På fanen Abonnementer trykker du på en kanal.
  2. Tryk på en historie for at læse den. Mens du læser en historie, kan du trykke på:
    • for at makeret historien med en stjerne som en favorit.
    • for at dele historien via en meddelelse (kun link til historien) eller e-mail.
    • for at slette historien fra listen med historier.
    • og for at gå til næste eller forrige historie på kanalen.
  3. Hvis du vil læse hele historien, skal du trykke på Læs fuld artikel. Det åbner historien i webbrowseren.

Sæt stjerne på en historie

Sæt en stjerne på dine foretrukne historier for at gøre det nemt at vende tilbage til dem. Stjernemarkerede historier vises på fanen Stjernet.

Gør et af følgende:
  • Mens du læser en historie, skal du trykke på .
  • På listen over historier trykker du på ved siden af en historie.
Du kan fjerne stjernen fra en historie ved at trykke på stjerneikonet igen.

Tilføjelse af et søgeord

Find historier, som interesserer dig nemmere, ved at oprette søgeord. Historier, der indeholder søgeordet grupperes samlet på fanen Søgeord.

1. På fanen Søgeord trykker du på Tilføj søgeord.
  2. Indtast søgeordet, og tryk så på Udført.
Dit nye søgeord vises på fanen Søgeord. Tryk på søgeordet for at vise de historier, der indholder det søgeord.

Tilføjelse af Nyheder-widget'en

Læs bidder af historier lige på startskærmen.

1. startskærmen trykker du på > Widget > Nyheder.
  2. Vælg widget-formatet, og tryk så på Vælg.
  3. Vælg den kanal, hvis historier, du vil læse på widget'en.
  4. Træk widget'en til et tomt sted på startskærmen, og slip den.