INDSTILLINGER & SERVICES
Afsendelse af oplysninger via Bluetooth
INDSTILLINGER & SERVICES

Afsendelse af oplysninger via Bluetooth

Du kan bruge Bluetooth til at sende oplysninger fra telefonen til anden Bluetooth-aktiveret enhed, f.eks. en telefon eller bærbar computer. Første gang, du overfører oplysninger mellem telefonen og en anden enhed, skal du indtaste eller bekræfte en sikkerhedsadgangskode. Derefter er telefonen og den anden enhed parret, og du skal ikke udveksle adgangskoder for at overføre oplysninger i fremtiden.

Du kan sende følgende typer oplysninger, afhængigt af den enhed, du sender til:

• Billeder og videoer
  • Kalenderbegivenheder
  • Kontakter
  • Lydfiler
  1. Indstil modtagerenheden, så den kan registreres. Du skal måske også indstille den til “Modtag overførsler” eller “Modtag filer”. Der henvises til enhedens dokumentation for oplysninger om modtagelse af oplysninger over Bluetooth.
  2. Åbn det program på telefonen, der indeholder de oplysninger eller den fil, du vil sende. Hvis du f.eks. vil overføre et billede, skal du trykke på START og så trykke på > Billeder.
  3. Følg vejledningen for den type emne, du vil sende:
    • Billede eller video (i Kamera). Når du har optaget et billede, skal du på gennemgangsskærmen trykke på knappen Del og så trykke på Bluetooth.
    • Billeder og videoer (i Billeder). På fanen Album trykker du på et album. Tryk på knappen Del  , tryk på Bluetooth, vælg de emner, du vil dele, og tryk så på Næste.
    • Kalenderbegivenhed. I visningen Dag, Dagsorden eller Uge i Kalender trykker og holder du på en begivenhed og trykker derefter på Del vCalendar > Bluetooth.
    • Kontaktperson. Tryk og hold på kontaktpersonen på fanen Alle på skærmen Personer  , og tryk så på Send kontakt som vCard. Tryk på pil ned-ikonet, og vælg Bluetooth i den viste liste.
    • Musikspor. Når nummeret vises på skærmen Afspilles nu, trykker du på MENU og så på Del > Bluetooth.
    • Taleoptagelse. På skærmen Taleoptagelse trykker du på knappen Del , og så på Bluetooth.
  4. Hvis du bedes om at aktivere Bluetooth, skal du trykke på Ja.
  5. Tryk på navnet på den modtagende enhed.
  6. Hvis du bedes om det, skal du acceptere forbindelse på modtagerenheden og indtaste den samme adgangskode på både telefonen og den anden enhed eller bekræfte den automatisk genererede adgangskode.
  7. Accepter filen på modtagerenheden.

Den placering, hvor oplysningerne gemmes, afhænger af typen af oplysninger og modtagerenheden:

• Hvis du sender en kalenderbegivenhed eller kontaktperson, tilføjes de normalt direkte til det tilsvarende program på modtagerenheden. Hvis du f.eks. sender en kalenderbegivenhed til en kompatibel telefon, vises begivenheden i den telefons kalenderprogram.
  • Hvis du sender en anden filtype til en Windows-computer, gemmes den normalt i mappen Bluetooth Exchange i dine personlige dokumentmapper. I Windows XP kan stien være: C:\Documents and Settings\[dit navn]\My Documents\Bluetooth Exchange. I Windows Vista kan stien være: C:\Users\[dit brugernavn]\Documents.
  • Hvis du sender en fil til en anden enhed, kan den gemte placering afhænge af filtypen. Hvis du f.eks. sende en billedfil til en anden mobiltelefon, bliver den måske gemt i en mappe kaldet “Billeder”.

*Indtast din kommentar her ...
htc-legend