INDSTILLINGER & SERVICES
Brug af telefonen som et modem (tethering)
INDSTILLINGER & SERVICES

Brug af telefonen som et modem (tethering)

Kom online med din bærbare eller skrivebordscomputer på et hvilket som helst tidspunkt med telefonens dataforbindelse. Oplysninger om konfiguration og brug af dataforbindelse findes under Dataforbindelse.

• Du skal installere HTC Sync, før du kan bruge telefonen som et modem. Der henvises til Brug af HTC Sync for at få flere oplysninger.
  • Du skal installere et SIM-kort på telefonen.
  1. Sørg for, at din telefons dataforbindelse er aktiveret. Se Dataforbindelse for at få at vide, hvordan du tænder for telefonens dataforbindelse.
  2. Tilslut telefonen til computeren med det medfølgende USB-kabel.
  3. Vælg Deling af internetforbindelse på skærmen Tilslut til PC, og tryk så på Udført.
Bemærk: Når du bruger telefonen som modem, deaktiveres USB-masselagringsfunktionen, og du kan heller ikke bruge HTC Sync.

*Indtast din kommentar her ...
htc-legend