KOMMUNIKATION
Ændring af e-mail-kontoindstillinger
KOMMUNIKATION

Ændring af e-mail-kontoindstillinger

1. startskærmen trykker du på > E-mail.
  2. Skift til den e-mail-konto, du vil redigere.
  3. Tryk på MENU, og tryk så på Mere > Indstillinger.
  4. Vælg mellem følgende:
    Kontoindstillinger Ret e-mail-kontoindstillinger, f.eks. navn, e-mail-adresse, adgangskode og beskrivelse.
    Generelle indstillinger Indstil skrifttypestørrelsen til læsning af e-mails, aktiver, deaktiver eller angiv signaturen, indstil kontoen som standard e-mail-konto, og angiv det sted, hvor e-mail-vedhæftninger skal gemmes.
    Send og modtag Angiv den maksimale grænse på e-mailens filstørrelse, når du modtager, og hvor lang tid mellem hver søgning efter nye e-mails, og hvor mange, der skal søges efter. Du kan også indstille det sådan, at e-mails, som du sender, sendes som BCC til dig selv.
    Meddelelsesindstillinger Angiv indstillinger for e-mail-meddelelser.
    Slet konto Tryk for at slette e-mail-kontoen.
  5. Tryk på TILBAGE for at gemme dine ændringer.

Sletning af en e-mail-konto

1. Skift til den e-mail-konto, du vil slette.
  2. Tryk på MENU, og tryk så på Mere > Indstillinger > Slet konto.

*Indtast din kommentar her ...
htc-legend