PROGRAMMER & FUNKTIONER
Hvad er forskellen mellem Facebook og Facebook for HTC Sense?
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Hvad er forskellen mellem Facebook og Facebook for HTC Sense?

I nogle programmer på telefonen, f.eks. Kamera og Billeder, vil du se to Facebook-muligheder i valgmenuen, når du deler dine billeder:

Hvis du allerede er logget ind på din Facebook-konto, da du aktiverede og konfigurerede telefonen for første gang, skal du vælge Facebook for HTC Sense for at overføre et eller flere billeder til den konto. Flere oplysninger om Facebook for HTC Sense findes under Om Facebook for HTC Sense.

Valg af den anden mulighed, Facebook, åbner det enkeltstående Facebook-program. Du kan også bruge det til at dele dine billeder. Men da Facebook for HTC Sense og Facebook-programmet ikke deler de samme login-oplysninger, bliver du bedt om at logge ind igen på Facebook-kontoen, når du bruger Facebook-programmet. Facebook-programmet sætter dig kun i stand til at overføre ét billede ad gangen. Yderligere oplysninger om, hvad du kan gøre med programmet findes under Brug af programmet Facebook.

Tip: Hvis du har mere end én Facebook-konto, kan du logge ind på Facebook-programmet med din anden onto, da Facebook-programmet ikke deler de samme login-oplysninger som Facebook for HTC Sense.

*Indtast din kommentar her ...
htc-legend