PROGRAMMER & FUNKTIONER
Tilføjelse af Facebook-widget'en
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Tilføjelse af Facebook-widget'en

Tilføj Facebook-widget'en til startskærmen, så du hurtigt kan dele dine tanker og se dine venners statusopdateringer.

1. startskærmen trykker du på > Widget > Facebook.
  2. Træk widget'en til et tomt sted på startskærmen, og slip den.

Tryk på venstre eller højre pil nederst i widget'en for at se forrige eller næste statusopdatering.

Tryk på din vens statusopdatering på widget'en åbner Facebook-programmet og viser din vens nylige posteringer på Facebook. Yderligere oplysninger om, hvad du kan gøre med Facebook-programmet findes under Brug af programmet Facebook.

*Indtast din kommentar her ...
htc-legend