Hente den seneste HTC Sync-opgradering

Besøg HTCs supportwebsted (www.htc.com/support) fra tid til anden for at søge efter den seneste HTC Sync-opgradering, så du kan hente og installere den på computeren.
Når du har installeret den seneste opgradering, skal du konfigurere HTC Sync igen til at anerkende og synkronisere med telefonen. Følg trinnene i Konfiguration af HTC Sync, så det anerkender telefonen og Konfiguration af synkronisering.