INDSTILLINGER & SERVICES
Synkronisering af telefonen
INDSTILLINGER & SERVICES

Synkronisering af telefonen

Når du har installeret og konfigureret HTC Sync, kan du synkronisere telefonen med computeren.

Automatisk synkronisering af telefonen med computeren

Gør først følgende for at sikre, at telefonen automatisk synkroniseres med computeren:

1. Fra startskærmen trykker du på MENU og trykker på Indstillinger > Programmer > Udvikling.
  2. Sørg for, at afkrydsningsfeltet USB-fejlfinding er markeret.
Når du opretter forbindelse fra telefonen til computeren, vil synkroniseringen starte automatisk. Vent på, at synkroniseringsprocessen bliver færdig.

Manuel synkronisering af telefonen med computeren

1. Gør et af følgende:
    • Tilslut telefonen til computeren med det medfølgende USB-kabel.
    • Eller, hvis telefonen allerede er tilsluttet computeren, tryk og hold på statuslinjen, og træk fingeren nedad for at åbne meddelelsespanelet. Tryk så på den status, der viser “Vælg for at ændre USB-forbindelsestype“.
  2. Når skærmen Tilslut til PC vises på telefonen, skal du trykke på HTC Sync og så på Udført.
  3. Sørg for, at ikonet HTC Sync på computeren nederst til højre på skærmen vises med grønt. Det betyder, at telefonen har forbindelse til HTC Sync.
  4. Tryk på Synkroniser nu på telefonen.

*Indtast din kommentar her ...
htc-legend