Konfiguration af synkronisering

Du kan konfigurere HTC Sync til at synkronisere computerens Outlook-kontaktpersoner og -kalenderbegivenheder med telefonen. Hvis du bruger Outlook Express på computeren, kan du kun synkronisere kontaktpersoner med telefonen.

Før du begynder at konfigurere synkroniseringen, skal du sørge for, at du har konfigureret HTC Sync, så det anerkender telefonen. Hvis du endnu ikke har gjort det, skal du følge trinnene i Konfiguration af HTC Sync, så det anerkender telefonen.
  1. Sørg for, at ikonet HTC Sync på computeren nederst til højre på skærmen vises med grønt. Det betyder, at telefonen har forbindelse til HTC Sync.
  2. Dobbeltklik på det grønne HTC Sync-ikon på computeren for at åbne HTC Sync.
  3. Klik på Synkroniser nu. (du kan også klikke på Sync Manager > Indstillinger).
  4. I guiden til synkroniseringsindstillinger klikker du på Næste.
  5. I de næste par dialogbokse vælger du, om du vil synkronisere Outlook eller Outlook Express, vælge den type oplysninger, der skal synkroniseres (kontaktpersoner og/eller kalender), og vælge, om de skal synkroniseres automatisk eller manuelt med dem på telefonen.
  6. Klik på Udfør. HTC Sync begynder så synkroniseringen af telefonen og computeren. Vent på, at synkroniseringen bliver færdig.
  7. Når oversigtsrapporten vises, klikker du på Luk.