Konfiguration af HTC Sync, så det anerkender telefonen

Efter installation skal du konfigurere HTC Sync, så det anerkender telefonen.

1. Fra startskærmen trykker du på MENU og trykker på Indstillinger > Konti og synkronisering.
  2. Når skærmen Tilslut til PC vises på telefonen, skal du trykke på HTC Sync og så på Udført. Telefonen forsøger at finde HTC Sync på computeren. Vent et par sekunder for at færdiggøre processen.
  3. Hvis telefonen viser en meddelelse, der angiver, at den ikke kan finde HTC Sync, skal du forsøge at afbryde og gentilslutte USB-kablet og så gentage trin 2.
  4. Når guiden til oprettelse af forbindelse vises på computeren, klikker du på Næste.
  5. Indtast det navn, du vil give telefonen, og klik så på Udfør.
Find HTC Sync-ikonet nederst til højre på computerskærmen. Hvis det er grønt, betyder det, at telefonen har forbindelse til computeren, og at HTC Sync anerkender telefonen.