INDSTILLINGER & SERVICES
Glemt adgangskoden til din Google-konto?
INDSTILLINGER & SERVICES

Glemt adgangskoden til din Google-konto?

Du skal bruge adgangskoden til din Google-konto for at synkronisere Google Mail (Gmail), Kalender og Google-kontaktpersoner på telefonen. Du skal også bruge denne adgangskode til at bruge Google Talk og hente programmer fra Android Market.

Hvis du har glemt adgangskoden til din Google-konto, kan du forsøge at hente den ved at gå til Googles websted.

1. Åbn din browser på telefonen eller computeren, og gå til https://www.google.com/accounts/ForgotPasswd.
  2. Indtast den e-mail-adresse eller det brugernavn, du bruger til at logge ind på Google-kontoen.
  3. Fuldfør ordbekræftelsesprocessen. Indtast de tegn, du ser på skærmen, og klik på Indsend.
Der sendes en e-mail til den alternative e-mail-adresse, som du angav, da du oprettede din Google-konto. Følg instruktionerne i e-mail'en til at nulstille adgangskoden.
Hvis du ikke har en alternativ e-mail-adresse eller ikke kan få adgang til den e-mail-konto, du brugte til at oprette Google-kontoen, kan du nulstille din Google-konto efter 24 timer ved at besvare sikkerhedsspørgsmålet til gendannelse af adgangskoden.

*Indtast din kommentar her ...
htc-legend