SÅDAN KOMMER DU I GANG
Tilføjelse af en widget på startskærmen
SÅDAN KOMMER DU I GANG

Tilføjelse af en widget på startskærmen

Brug mapper til at gruppere relaterede programmer og andre genveje, så du holder startskærmen pæn og organiseret. Du kan også tilføje oplysningsmapper, der viser opdaterede oplysninger, f.eks. modtagne Bluetooth-filer, din telefonbog på Facebook og andet.

1. Gå til den del af startskærmen, hvor der er plads til at tilføje en mappe.
  2. Tryk på , eller tryk og hold på startskærmen. Valgmenuen Tilføj på startsiden vises.
  3. Tryk på Mappe, og tryk så på Ny mappe.
  4. Tryk og hold på et programikon eller en genvej, som du vil flytte til mappen. Telefonen vibrerer derefter. Løft ikke fingeren.
  5. Træk programikonet eller genvejen, og efterlad den oven på mappen.
Tryk på mappen for at åbne den, så du kan få adgang til programmer og genveje i mappen.

Omdøbning af en mappe

1. Tryk på mappen for at åbne den.
  2. Tryk og hold på mappevinduets titellinje.
  3. Indtast et nyt mappenavn, og tryk på OK.

*Indtast din kommentar her ...
htc-legend