SÅDAN KOMMER DU I GANG
Personaliser din startskærm med widgets
SÅDAN KOMMER DU I GANG

Personaliser din startskærm med widgets

Widgets lægger vigtige oplysninger og medieindhold helt fremme på startskærmen, så de er nemme at komme til. Nogle widgets findes allerede på startskærmen for dig. Du kan tilføje flere fra de tilgængelige samlinger af widgets eller hente flere.

Tilføjelse af en widget til startskærmen

Der er en lang række widgets, du kan vælge mellem, f.eks. Kalender, Musik, Fotoalbum, Friend Stream og Twitter.

1. Gå til den del af startskærmen, hvor der er plads til at tilføje en ny widget.
  2. Tryk på , eller tryk og hold på startskærmen. Valgmenuen Tilføj på startsiden vises.
  3. Tryk på Widget, og vælg så en widget.
  4. De fleste HTC-widgets findes i en række designs og størrelser, som passer til dine behov. Tryk på højre eller venstre pileknap nederst på skærmen for at se de forskellige formater, og tryk så på Vælg for at vælge et.
Du kan også tilføje widgets, der sætter dig i stand til hurtigt at tænde/slukke for bestemte indstillinger på telefonen, f.eks. WiFi, Mobilt netværk og Bluetooth. Rul ned ad listen over widgets, tryk på Indstillinger, og tryk så på den widget, du ønsker.

Download af en HTC-widget

Du kan hente et udvalg af sjove og nyttige HTC-widgets.

1. Gå til den del af startskærmen, hvor der er plads til at tilføje en ny widget.
  2. Tryk på , eller tryk og hold på startskærmen. Valgmenuen Tilføj på startsiden vises.
  3. Tryk på Widget, og tryk så på Hent flere HTC-widgets.
  4. Vælg en widget
  5. Tryk på Detaljer for at se en kort beskrivelse af widget'en. Når du er færdig med at læse, trykker du på TILBAGE.
  6. Når du er klar til at hente widget'en, trykker du på Download.

*Indtast din kommentar her ...
htc-legend