Ændring af baggrunden

Personalisering af din startskærms tapet med dit bedste billede er en hurtig og nem måde at ændre fornemmelsen af din telefon på og give den et frisk udseende. Gennemse samlingen af tapeter, der findes på telefonen, eller vælg mellem billeder, som du har taget med kameraet. Du kan også skifte baggrunden for låseskærmen.

1. Fra startskærmen trykker du på MENU og trykker på Baggrund.
  2. Vælg, om du vil ændre baggrunden på start- eller låseskærmen.
  3. Vælg en af følgende muligheder:
    Billeder Vælg et billede, som du har taget med kameraet eller kopieret til lagerkortet. Beskær billedet, og tryk så på Gem.
    Baggrund Vælg en forudindstillet baggrund, og tryk så på Vælg baggrund.
    Baggrundsgalleri (kun startskærm). Vælg en forudindstillet baggrund, og tryk så på Vælg baggrund.
Når du har ændret baggrunden på startskærmen eller låseskærmen, kan du gemmen den til den aktuelle scene, du oprettede, eller gemme det som en ny scene. Se under Personalisering af telefonen med scener for at finde ud af hvordan.