Personalisering af telefonen med scener

Din telefon bliver til flere telefoner i en, når du bruger scener. Scener er personaliserede startskærmlayouts, som du hurtigt kan bruge på telefonen. Ved at skifte mellem scener gør du øjeblikkeligt telefonen til den perfekte weekendtelefon, rejsetelefon, arbejdstelefon eller ren spiltelefon.

Brug af en forudindstillet scene

Din telefon har forudindstillede scener, der hver er forudkonfigureret med en anden baggrund og en anden widget-samling, der afspejler forskellige øjeblikke i dit liv. Du kan vælge en scene, der passer til dit arbejde, spil, rejse eller dit sociale liv.

1. Fra startskærmen trykker du på MENU og trykker på Scener.
  2. I menuen Vælg temaer vælger du en forudindstillet scene og trykker så på Udført.

Tilpasning og lagring af en scene

Når du har valgt en forudindstillet scene, kan du tilføje widgets og andre elementer, arrangere layoutet, skifte baggrund og gemme hele startskærmen som din personaliserede scene.

1. Fra startskærmen trykker du på MENU og trykker på Scener.
  2. I menuen Vælg temaer vælger du en forudindstillet scene, der allerede har nogle widgets, eller du vælger Ren skærm, hvis du vil designe din egen startskærm.
  3. Tilføj widgets og andre elementer, som du ønsker.
  4. Arranger layoutet af startskærmen i overensstemmelse med dine præferencer.
  5. Skift baggrunden på startskærmen Du kan også skifte baggrunden for låseskærmen.
  6. Når du er færdig med at designe startskærmen, trykker du på MENU og trykker på Scener igen.
  7. Under Mine scener skal du sørge for, at muligheden Aktuel (ikke-gemt) er markeret, og tryk så på Gem.
  8. Indtast et scenenavn på din startskærm, og tryk på Udført.
    Tip: Udskift en scene, som du tidligere har oprettet ved at indtaste det samme scenenavn, trykke på Udført og så trykke på Erstat.

Omdøbning eller sletning af en scene

Du kan omdøbe eller slette en personaliseret scene, som du har oprettet. Forudindstillede scener kan ikke omdøbes eller slettes.

1. Fra startskærmen trykker du på MENU og trykker på Indstillinger > Personaliser > Scener.
  2. Under Mine scener trykke og holder du på en scene og vælger, om du vil omdøbe eller slette den.