SÅDAN KOMMER DU I GANG
Gør telefonen til din egen
SÅDAN KOMMER DU I GANG

Gør telefonen til din egen

Få telefonen til at se ud og lyde, lige som du vil have det. Personaliser telefonen med et andet tapet, en anden ringetone og meddelelseslyd for begivenheder, f.eks. indkommende tekst, e-mail og kalenderpåmindelser.

Din telefons startskærm kan tilpasses i udstrakt grad og gå ud over skærmens bredde, hvilket giver dig masser af plads til at tilføje de oplysninger, der er vigtigst i dit daglige liv, samt telefonfunktioner, der gør kommunikation hurtigere og nemmere. Du har op til syv skærme, der går ud over venstre og højre side på skærmen som startskærm. Du kan tilføje elementer, f.eks. widgets, programikoner, genveje til oplysninger og andet til startskærmen.

*Indtast din kommentar her ...
htc-legend