Nulstilling af HTC Incredible S

Hvis du giver HTC Incredible S til en anden, eller HTC Incredible S har et vedvarende problem, der ikke kan løses, kan du udføre en nulstilling til fabriksstandarder (kaldes også en hard-nulstilling).

Advarsel: Nulstilling til fabriksstandarder sletter alle dine data og tilpassede indstillinger permanent, og det fjerner også eventuelle programmer, du har hentet og installeret. Du skal sikre, at du sikkerhedskopierer alle data og filer, du vil beholde, inden du udfører en fabriksnulstilling.

Udførelse af en nulstilling til fabriksindstillinger via indstillinger

1. På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger.
  2. Tryk på Lager > Nulstilling af fabriksdata.
  3. Tryk på Nulstil telefon, og tryk så på Slet alting.

Udførelse af en nulstilling til fabriksstandarder med hardwareknapper

Hvis du ikke kan tænde for HTC Incredible S eller få adgang til indstillinger, kan du stadig udføre en fabriksnulstilling med hardwareknapperne på HTC Incredible S.

1. Fjern batteriet, vent et par sekunder, og geninsæt så batteriet.
  2. Tryk og hold ned på knappen LYDSTYRKE NED , og tryk så kortvarigt på TÆND/SLUK -knappen.
  3. Vent på, at skærmen med de 3 Android-billeder vises, og slip så LYDSTYRKE NED -knappen.
  4. Tryk på LYDSTYRKE NED for at vælge FABRIKSNULSTILLING, og tryk så på TÆND/SLUK -knappen.