Opdatere HTC Incredible Ss software

HTC Incredible S kan søge efter og underrette dig, hvis der er en ny softwareopdatering. Så kan du hente og installere softwareopdateringen ved hjælp af Wi-Fi- eller dataforbindelse. Du kan også manuelt undersøge, om der er tilgængelige softwareopdateringer.

Afhængigt af opdateringstypen, kan opdateringen slette alle dine personlige data og tilpassede indstillinger og også fjerne eventuelle programmer, som du har installeret. Sørg for, at du har sikkerhedskopieret de oplysninger og filer, du vil bevare.

Bemærk: Du bør overveje at bruge Wi-Fi til at hente softwareopdateringerne, så du undgår ekstra datagebyrer.

Installation af en opdatering

Når internetforbindelsen er aktiveret, og der er en ny opdatering tilgængelig, vises dialogboksen for systemopdatering og hjælper dig gennem processen. Hvis du ikke ser dialogboksen, skal du søge efter ikonet til opdateringsmeddelelsen i statuslinjen.
  1. Åbn meddelelsespanelet, og tryk så på opdateringsmeddelelsen.
  2. I systemdialogboksen vælger du den type forbindelse, der skal bruges til hentning af opdateringen.
  3. Følg skærminstruktionerne til at starte hentningen.
  4. Når hentningen er færdig, skal du trykke på Installer nu og så trykke på OK i dialogboksen Installer systemsoftwareopdatering.

Vent på, at opdateringen bliver færdig. HTC Incredible S vil genstarte automatisk.

Manuel søgning efter opdateringer

1. På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger.
  2. Tryk på Om telefonen > Softwareopdateringer > Søg nu.
Relaterede emner