PROGRAMMER & FUNKTIONER
Indstille en sang som ringetone
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Indstille en sang som ringetone

Vælg en sang fra dit Musik-bibliotek og indstil den som din ringetone eller som ringetone for en foretrukken kontaktperson.

1. På startskærmen trykker du på > Musik.
  2. Vælg og afspil den sang, du vil indstille som ringetone.
  3. Tryk på på skærmen Afspilles nu og så på Angiv som ringetone (eller Mere > Angiv som ringetone).
  4. Tryk på Telefon ringetone eller Kontaktperson ringetone. Hvis du vælger Kontaktperson ringetone, skal du vælge de kontaktpersoner, du vil tilknytte denne ringetone.

Beskæring af en MP3-ringetone

Brug programmet Musik's ringetonebeskærer, hvis du kun vil bruge en del af sangen som ringetone.
  1. Tryk på på skærmen Afspilles nu og dernæst på Indstil som ringetone > Beskær ringetonen.
  2. Træk de to beskæringsskydere til den del, hvor du ønsker, at ringetonen skal begynde og slutte.

For en mere præcis beskæring kan du trykke på venstre eller højre pileknapper . Tidsmarkeringer indikerer, hvor i sangen du befinder dig.

3. Når du er færdig, skal du trykke på Angiv som.
  4. Vælg, om du vil angive det beskårne nummer som din Telefon ringetone eller Kontaktperson ringetone.
Tip: Når du trykker på fra startskærmen og dernæst på Indstillinger > Lyd > Telefon ringetone, vil du se den beskårne sang i listen over ringetoner.

*Indtast din kommentar her ...
htc-incredible-s