Oprettelse af en afspilningsliste

Personaliser din musikoplevelse ved at oprette musikafspilningslister. Opret en afspilningslisten, der kun indeholder dine favoritsange, eller opret en, der matcher dagens humør. Du kan oprette lige så mange afspilningslister, som du vil.
  1. På startskærmen trykker du på > Musik.
  2. Tryk på > Afspilningslister.
  3. Tryk på .
  4. Indtast et afspilningslistenavn.
  5. Tryk på for at tilføje sange.
  6. Tryk på for at vælge en kategori og så lede efter sange.
  7. Marker afkrydsningsfelterne for de sange, du vil føje til afspilningslisten, og tryk så på Tilføj.
  8. Tryk på Gem.

Afspilning af sange i en afspilningsliste

1. På startskærmen trykker du på > Musik.
  2. Tryk på > Afspilningslister.
  3. Tryk på en afspilningsliste, og tryk så på den sang, du vil afspille først.
Når du trykker på en sang i listen for at afspille den, opdateres skærmen Afspilles nu med sangene fra din afspilningsliste.

Administration af afspilningslister

Når du har oprettet en afspilningsliste, kan du tilføje flere sange til den, omorganisere dem og andet.

1. På startskærmen trykker du på > Musik.
  2. Tryk på > Afspilningslister, og tryk så på den afspilningsliste, du vil redigere.
  3. Tryk på , og tryk så på Rediger afspilningsliste.
    Tilføj sange
    1. Tryk på .
    2. Tryk på for at vælge en kategori og så lede efter sange.
    3. Marker afkrydsningsfelterne for de sange, du vil føje til afspilningslisten, og tryk så på Tilføj.
    Omarranger sange Tryk og hold på i afslutningen af den sangtitel, du vil flytte. Når rækken fremhæves, skal du trække den til den nye placering og så slippe.
    Slet sange Marker de afkrydsningsfelter med sange, som du vil fjerne fra afspilningslisten.
    Ret navn på afspilningsliste Indtast det nye navn på afspilningslisten i titeltekstfeltet.
  4. Tryk på Gem.

Sletning af afspilningslister

1. På startskærmen trykker du på > Musik.
  2. Tryk på > Afspilningslister.
  3. Tryk på , og tryk så på Slet afspilningslister.
  4. Vælg de afspilningslister, der skal slettes, og tryk så på Slet.