PROGRAMMER & FUNKTIONER
Deling af dine billeder og videoer på nettet
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Deling af dine billeder og videoer på nettet

Brug programmet Galleri til at dele billeder og videoer direkte på dine sociale netværk. Og du kan postere videoer på YouTube.
Bemærk: Du kan også dele et billede eller en video umiddelbart efter du har optaget den.

Deling af billeder eller videoer på Facebook

Vigtigt: Log på din Facebook-konto, før du overfører billeder eller videoer.
  1. På startskærmen trykker du på > Galleri.
  2. Tryk på et album, der indeholder de billeder eller videoer, du vil dele.
  3. Tryk på Del > Facebook for HTC Sense.
  4. Vælg de billeder eller videoer, som du vil dele, og tryk på Næste.
  5. Vælg det album, der skal overføres til, og angiv indstillinger for personlige oplysninger for de overførte billeder eller videoer.
    Tip: Tryk på Tilføj tag og beskrivelse for at indtaste en billedtekst for hvert billede eller video eller sæt tag på venner på dine billeder. Hvis du deler flere billeder eller videoer, kan du glide til venstre for at gå til næste. Husk at trykke på Gem, når du er færdig.
  6. Tryk på Udført.

Deling af billeder og videoer på Flickr

Vigtigt: Log på din Flickr-konto, før du overfører billeder eller videoer.
  1. På startskærmen trykker du på > Galleri.
  2. Tryk på et album, der indeholder de billeder eller videoer, du vil dele.
  3. Tryk på Del > Flickr.
  4. Vælg de billeder eller videoer, som du vil dele, og tryk på Næste.
  5. Vælg det album, der skal overføres til, og angiv indstillinger for personlige oplysninger for de overførte billeder eller videoer.
    Tip: Tryk på Tilføj tag og beskrivelse for at indtaste en billedtekst for hvert billede eller video eller sæt tag på venner på dine billeder. Hvis du deler flere billeder eller videoer, kan du glide til venstre for at gå til næste. Husk at trykke på Gem, når du er færdig.
  6. Tryk på Udført.

Dele billeder på Picasa

Vigtigt: Log på din Google-konto, før du overfører billeder til Picasa.
  1. På startskærmen trykker du på > Galleri.
  2. Tryk på et album, der indeholder det billede, du vil dele.
  3. Tryk på Del > Picasa.
  4. Vælg de billeder, du vil dele, og tryk derefter på Næste.
  5. Indtast en billedtekst til de billeder, du overfører.
  6. Vælg det onlinealbum, hvor du vil overføre billederne til, eller tryk på for at oprette et nyt.
  7. Tryk på Overfør.

Deling af videoer på YouTube

Overfør dine videoer til YouTube og bliv en øjeblikkelig sensation.

1. På startskærmen trykker du på > Galleri.
  2. Tryk på et videoalbum og derefter på Del > YouTube.
  3. Vælg de videoer, du vil dele, og tryk derefter på Næste.
  4. Tryk på den Google-konto, du vil bruge, accepter Terms of Service, og vælg så, hvilken dataforbindelse du vil bruge til overførslen af dine videoer.
  5. Indtast en titel og beskrivelse på de videoer, du overfører.
  6. Vælg en indstilling for beskyttelse af personlige oplysninger for videoerne eller sæt tag på dem, så det er lettere at søge.
  7. Tryk på Overfør.
Relaterede emner

*Indtast din kommentar her ...
htc-incredible-s