Afsende dine billeder og videoer

Send billeder og videoer til din computer eller en anden enhed med e-mail, MMS eller Bluetooth.

Afsendelse af billeder eller videoer via e-mail

Du kan sende flere billeder, videoer eller begge dele i en e-mail-meddelelse. De tilføjes som filvedhæftninger i din e-mail.
  1. På startskærmen trykker du på > Galleri.
  2. Tryk på et album, der indeholder de billeder eller videoer, du vil dele.
  3. Tryk på Del, og tryk så på Gmail eller E-mail.
  4. Vælg de billeder eller videoer, som du vil dele, og tryk på Næste.
  5. Opret meddelelsen, og tryk så på (Gmail) eller Send (Mail).
Bemærk: Hvis du valgte E-mail, og du har flere e-mail-konti, bruges standard e-mail-kontoen.

Afsendelse af et billede eller en video via MMS

1. På startskærmen trykker du på > Galleri.
  2. Tryk på et album, der indeholder de billeder eller videoer, du vil dele.
  3. Tryk på Del > Meddelelser.
  4. Tryk på det billede eller den video, du vil sende. Billedet eller videoen tilføjes automatisk til MMS-meddelelsen.
  5. Tilføj endnu et billede eller endnu en video til diasshowets vedhæftning ved at trykke på og så trykke på Billede eller Video.
  6. Opret meddelelsen og tryk på Send.

Afsende billeder eller videoer via Bluetooth

Brug Bluetooth til at sende billeder og videoer til andre enheder eller til din computer.

1. På startskærmen trykker du på > Galleri.
  2. Tryk på et album, der indeholder de billeder eller videoer, du vil dele.
  3. Tryk på Del > Bluetooth.
  4. Vælg de billeder eller videoer, som du vil dele, og tryk på Næste.
Du bliver bedt om at aktivere Bluetooth og oprette forbindelse til den modtagende Bluetooth-enhed, så filerne kan sendes.