PROGRAMMER & FUNKTIONER
Visning af billeder og videoer
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Visning af billeder og videoer

1. På startskærmen trykker du på > Galleri.
  2. Tryk på et billed- eller videoalbum.
  3. Tryk på et billede eller en video for at se den/det på hele skærmen.
Tip: Når du ser på et billede på fuld skærm, kan du trykke et sted på skærmen og så trykke på Mere > Vis på kort for at se den placering, hvor du tog billedet. (Vis på kort er tilgængelig, når du har aktiveret Geo-tag billeder i Kamera.)

Start af et diasshow

1. Tryk på et billedalbum.
  2. Tryk på Diasshow.
Under diasshowet kan du trykke på skærmen for at vise skærmfunktionerne. Tryk på for at indstille diasshowpræferencer.

*Indtast din kommentar her ...
htc-incredible-s