Afsendelse af oplysninger via Bluetooth

Vigtigt: Før du starter, skal du sætte modtagerenheden i synlig tilstand. Du skal måske også indstille den til "‍Modtag overførsler"‍ eller "‍Modtag filer"‍. Der henvises til enhedens dokumentation for oplysninger om modtagelse af oplysninger over Bluetooth.
  1. Åbn det program på HTC Incredible S, der indeholder de oplysninger eller den fil, du vil sende.
  2. Følg vejledningen for den type emne, du vil sende:
    Optaget billede eller video Når du har optaget, skal du på eksempelskærmen Kamera trykke på Del > Bluetooth.
    Billeder eller videoer
    1. I programmet Galleri vælger du et album.
    2. Tryk på Del > Bluetooth.
    3. Vælg de billeder og videoer, som du kan dele, og tryk så på Næste.
    Kontakt
    1. I programmet Kontakter trykker du på en kontakt for at se oplysningerne om kontakten.
    2. Tryk på og så på Send kontakt.
    3. Tryk på pileikonet Ned, og vælg så Bluetooth.
    4. Vælg de detaljer, der skal deles, og tryk så på Send.
    Kalenderaftale eller -begivenhed I visningen Dag, Dagsorden eller Uge trykker og holder du på en begivenhed og trykker derefter på Videresend > Bluetooth.
    Musikspor
    1. Når nummeret vises i Musik-programmets skærm Afspilles nu, skal du trykke på > Del > Del fil.
    2. Tryk på Bluetooth.
    Taleoptagelse På skærmen Taleoptagelse trykker du på knappen Del > Bluetooth.
  3. Tænd for Bluetooth og par med modtagerenheden, hvis du bliver bedt om det.
  4. Accepter filen på modtagerenheden.

Hvor afsendte oplysninger gemmes

Når du sender oplysninger via Bluetooth, vil det sted, hvor de gemmes, afhænge af oplysningernes type og modtagerenheden.

Hvis du sender en kalenderbegivenhed eller kontakt, tilføjes de normalt direkte til det tilsvarende program på modtagerenheden.

Hvis du sender en anden filtype til en Windows-computer, gemmes den normalt i mappen Bluetooth Exchange i dine personlige dokumentmapper.

• I Windows XP kan stien være: C:\Documents and Settings\[dit brugernavn]\My Documents\Bluetooth Exchange
  • I Windows Vista kan stien være: C:\Users\[dit brugernavn]\Documents
  • I Windows 7 kan stien være: C:\Users\[dit brugernavn]\Documents\Bluetooth Exchange Folder

Hvis du sender en fil til en anden enhed, kan den gemte placering afhænge af filtypen. Hvis du f.eks. sender en billedfil til en anden mobiltelefon, bliver den måske gemt i en mappe kaldet "‍Billeder"‍.