INDSTILLINGER & SERVICES
Bruge HTC Incredible S som trådløs router
INDSTILLINGER & SERVICES

Bruge HTC Incredible S som trådløs router

Del din dataforbindelse med andre enheder ved at gøre HTC Incredible S til trådløs router.

Bemærk:
  • Sørg for at din telefons dataforbindelse er slået til.
  • Du skal have en godkendt dataplan associeret med din konto hos din mobiludbyder for at kunne bruge denne tjeneste.
  1. På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger.
  2. Under Tryk på Trådløs og netværk, tryk Mere.
  3. Tryk på Tethering og bærbart hotspot.
  4. Tryk på Indstillinger for Mobilt Wi-Fi-hotspot.
  5. Indtast et router-navn, eller brug standard router-navnet.
  6. Vælg typen af sikkerhed og angiv adgangskode (nøgle) til din trådløse router. Hvis du valgte Ingen under Sikkerhed, skal du ikke indtaste en adgangskode.
    Bemærk: Adgangskoden er den nøgle, andre mennesker skal bruge og indtaste på deres enhed, så de kan oprette forbindelse og bruge HTC Incredible S som en trådløs router.
  7. Marker afkrydsningsfeltet Mobilt Wi-Fi-hotspot for at aktivere den trådløse router.

HTC Incredible S er klar til brug som trådløs router, når du ser i statuslinjen.

Relaterede emner

*Indtast din kommentar her ...
htc-incredible-s