Brug af HTC Incredible S som et modem (USB-tethering)

Er der ingen internetforbindelse på computeren? Ingen problem. Brug internetforbindelsen på HTC Incredible S for at oprette forbindelse til internettet.
Vigtigt:
  • Du skal have SIM-kortet indsat i HTC Incredible S for at bruge dataforbindelsen.
  • Brug HTC Incredible S som modem ved først at installere HTC Sync på computeren.
  • Du skal have en godkendt dataplan associeret med din konto hos din mobiludbyder for at kunne bruge denne tjeneste.
  1. Sørg for, at dataforbindelse på HTC Incredible S er aktiveret.
  2. Tilslut HTC Incredible S til computeren med det medfølgende USB-kabel.
  3. På skærmen Vælg en forbindelsestype vælger du USB-tethering og trykker så på Udført.
Relaterede emner