Oprettelse af forbindelse til virtuelt privat netværk (VPN)

Tilføj virtuelle private netværk (VPN'er), så du kan oprette forbindelse til og få adgang til ressourcer på et sikret lokalt netværk, f.eks. et firmanetværk.

Du bliver måske bedt om at indtaste dine login-oplysninger og installere sikkerhedscertifikater, før du kan oprette forbindelse til firmaets lokale netværk, afhængigt af den type VPN, du bruger på arbejde. Du får disse oplysninger fra netværksadministratoren.

HTC Incredible S skal også først oprette en Wi-Fi- eller dataforbindelse, før du kan starte en VPN-forbindelse.

Tilføje en VPN-forbindelse

Vigtigt: Du skal først konfigurere en pinkode eller adgangskode til skærmlås, før du kan konfigurere VPN.
  1. På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger.
  2. Under Tryk på Trådløs og netværk, tryk Mere.
  3. Tryk på VPN > Tilføj VPN-netværk.
  4. Indtast VPN-indstillingerne og konfigurer dem i overensstemmelse med de sikkerhedsdetaljer, du har fået af netværksadministratoren.
  5. Tryk på Gem.
VPN'et tilføjes så til afsnittet VPN'er på skærmen VPN-indstillinger.

Oprette forbindelse til et VPN

1. På startskærmen trykker du på og så på Indstillinger.
  2. Under Tryk på Trådløs og netværk, tryk Mere.
  3. Tryk på VPN.
  4. Tryk på den VPN, du vil oprette forbindelse til.
  5. Indtast dine legitimationsoplysninger og tryk på Opret forbindelse. Når du får forbindelse vises ikonet for VPN-forbindelse i meddelelsesområdet i titellinjen.
Du kan så åbne webbrowseren for at få adgang til ressourcer, f.eks. intranetsteder på firmanetværket.

Afbryde fra et VPN

1. Tryk og hold på titellinjen, og glid fingeren ned for at åbne meddelelsespanelet.
  2. Tryk på VPN-forbindelsen for at returnere til skærmen med VPN-indstillinger, og tryk så på VPN-forbindelsen for at afbryde den.
Relaterede emner