Tilføje en Microsoft Exchange ActiveSync-konto

Du kan synkronisere med Microsoft Exchange Server 2003 Service Pack 2 (SP2) eller senere.
Bemærk: Du kan tilføje op til 15 Exchange ActiveSync-konti til HTC Incredible S.
  1. På startskærmen trykker du på > Mail.
  2. Gør et af følgende:
    • Hvis det er første gang, du tilføjer en e-mail-konto til Mail, skal du trykke på Microsoft Exchange ActiveSync på skærmen Vælg en udbyder af mail.
    • Hvis du allerede har tilføjet en e-mail-konto under Mail, skal du trykke på og så på Ny konto. Hvis skærmen Vælg en udbyder af mail vises, skal du trykke på Microsoft Exchange ActiveSync.
  3. Indtast oplysningerne til Exchange ActiveSync-kontoen, og tryk så på Næste.
    Bemærk: Hvis dit firmas Exchange Server ikke understøtter automatisk registrering, skal du indtaste dine Exchange Server-indstillinger. Bed din Exchange Server-administrator om flere oplysninger.
  4. Vælg de ønskede valgmuligheder for synkronisering og tryk på Næste.
  5. Indtast kontonavnet, og tryk så på Afslut opsætning.